Ben je op zoek naar sterke vormgeving?

Daar kan van Nummer 38 je mee helpen.

Frisse vormgeving, puur, sterk én doordacht concept en ontwerp. Functioneel gebruik van kleuren,vormen, teksten en typografie. Nuchter nadenken en een persoonlijke aanpak. We draaien er niet omheen maar laten graag een sterk staaltje zien.

Vaak zijn (beginnende) ondernemers niet bezig met hun logo en huisstijl en alles wat daarbij komt kijken. Ze willen zo snel mogelijk groeien en een sterke partner worden voor andere ondernemers en/of particulieren. Van Nummer 38 neemt die zorg uit handen. Dagelijkse kost eigenlijk. Logo’s, huisstijlen en alle media worden zo gemaakt en met elkaar verbonden om bedrijven groot en sterk te maken. In deze tijd waar online en offline steeds dichter bij elkaar komen, is het juist belangrijk om je te onderscheiden en op te vallen. Het belang van een eigen identiteit en herkenbaarheid is groter dan ooit. Hoe kan dit beter dan met een speciaal eigen logo en een passende huisstijl die op alle uitingen herkenbaar wordt verwerkt. Zowel gedrukt als op internet.

Mijn naam is Kees Hamers, eigenaar, vormgever/ontwerper Van nummer 38, een kleine maar effectieve ontwerp- en vormgevingsstudio. Gevestigd in Waalwijk, centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg. Als grafisch ontwerper/vormgever zet ik, met van Nummer 38, de vraag van klanten om naar creatieve, effectieve en aansprekende concepten, ontwerpen en realisatie van complete eindproducten

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op.

Waarvoor kun je bij van Nummer 38 terecht?

  • Conceptontwerp, merkontwikkeling
  • Vormgeving en ontwerp, reclame, logo ontwerp, huisstijlen, advertenties, webdesign, flyers, folders, brochures, magazines, boeken, fotografie,
  • Promotioneel (o.a. roll-up-banieren, vlaggen, spandoeken, kalenders, fietsshirts, wielerkleding)
  • Huisstijlbewaking.

 

“Kees Luistert. Hij neemt de rust en tijd om goed door te vragen wat een klant wil en mooi vindt. Hij luistert goed naar de antwoorden om vervolgens als het ware in de huid van de klant te kruipen als hij gaat ontwerpen”

“Kees van Nummer 38 is een relaxte persoonlijkheid, zijn droge humor zorgt altijd voor een lach. Hij hanteert eerlijke prijzen, komt zijn afspraken na, denkt met je mee en werkt snel en precies. En hij gaat door totdat jij als klant 100% tevreden bent”